Поздрав към Огнян Панов от Началника на ВВМУ и ВМС послучай 70-годишнината му

Тренорът на гребците на АЕЦ „Козлодуй“ и СК „Атом“ получи специален поздрав от името на ВМС, Началника на ВВМУ и от цялата академична общност на флотската Алма матер.

„С признание към най-силните духом хора като Вас. Непримирими към посредствеността, честни към себе си и към другите. Спортът е една магия. Една огромна сила и надежда, която успява да ни обедини. Но преди големите успехи е важно да изпитваме любов към спорта, да запалим огъня у най-малките, които да се превърнат в дисциплинирани личности с морални и духовни ценности, защото младите хора представляват най-ценния ни ресурс. Желая Ви преди всички крепко здраве, силен дух и все така да продължавате да печелите Вашите битки в спорта и в живота. Дано Вашата формула на честолюбие Ви крепи още дълги години. Нека в живота Ви винаги Ви съпътва семейното благополучие, верни приятели и надеждни помощници, защото любовта и обичта са тези ценности, които са най-голямото мерило за човешкия живот. Честит празник Уважаеми господин Панов от името на цялата Академична общност на Морско училище и предполагам от името на всички приятели от военноморските сили.“

Думи на флотилен адмирал проф. д.в.н Боян Медникаров, началник на ВВМУ „Никола Йонков Вапцаров“ гр. Варна

Цялото обръщение към Огнян Панов може да видите във видеоклипа по-долу!

Пожелаваме на Огнян Панов да бъде здрав! А на неговите възпитаници още много бъдещи постижения във водните спортове. Нека продължат неговата мисия за развитие и това традицията атомната столица да не угасва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top